fbpx

FAQ

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις. Σε περίπτωση που δε σας καλύπτουν κάποια απορία σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συσκευή ψεκασμού χειρός: στο εσωτερικό του χώρου τοποθέτησης μπαταριών

Συσκευή ψεκασμού πλάτης: στη λαβή του ψεκαστήρα

Μπαταρία: στην ετικέτα της πάνω πλευράς

Φορτιστής μπαταρίας: στην ετικέτα της κάτω πλευράς

Η ηλεκτροστατική βασίζεται στην αρχή ότι τα ετερώνυμα φορτία έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται. Δύο θετικά φορτισμένα πράγματα θα απωθήσουν το ένα το άλλο. Χρησιμοποιώντας αυτό το φυσικό ηλεκτροστατικό φαινόμενο, η Victory ανέπτυξε μια καινοτομική, πατενταρισμένη τεχνολογία εφαρμογής χωρίς καλώδια.

Το φορητό Ηλεκτροστατικό Σύστημα Victory Innovations φορτίζει θετικά το υγρό πριν εισέλθει στο ακροφύσιο επιτρέποντας τη μέγιστη φόρτιση του υγρού που ψεκάζεται σε αρνητικά φορτισμένες επιφάνειες (οι περισσότερες επιφάνειες είναι είτε αρνητικά φορτισμένες, είτε ουδέτερες) επιτρέποντας την πλήρη κάλυψη της στοχευμένης επιφάνειας.

Χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία μας, η διαδικασία θετικής φόρτισης του υγρού ξεκινά από τον δακτύλιο φόρτισης και ρέει στο δοχείο. Με αυτόν τον τρόπο όλο το υγρό έχει θετικό φορτίο πριν φτάσει ακόμη στο ακροφύσιο. Καθώς οι περισσότερες επιφάνειες είναι είτε αρνητικά φορτισμένες είτε ουδέτερες, τα σταγονίδια που βγαίνουν από το ακροφύσιο απλώνονται ομοιόμορφα και προσκολλώνται έτσι στις μια αρνητικά φορτισμένες ή ουδέτερες επιφάνειες.

Αποτέλεσμα: η εφαρμογή ολοκληρώνεται πιο γρήγορα, καταναλώνοντας λιγότερο υγρό και επιτυγχάνοντας πληρέστερη κάλυψη της επιφάνειας.

Εξαρτάται από τη χημική ουσία που χρησιμοποιείται. Υπάρχουν πολλά απολυμαντικά που δεν απαιτούν ξέπλυμα ή σκούπισμα μετά την εφαρμογή. Επικοινωνείτε πάντα με τον κατασκευαστή της ουσίας εάν δεν είστε σίγουροι.

Κατά τη δοκιμές του προϊόντος, διαπιστώσαμε ότι το φορητό ηλεκτροστατικό σύστημά μας είναι 70% γρηγορότερο και χρησιμοποιεί 65% λιγότερα χημικά από έναν παραδοσιακό σύστημα ψεκασμού. Αυτή είναι μια σημαντική αύξηση της απόδοσης που σίγουρα θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

Υπάρχουν πολλές παράμετροι που μπορούν να επηρεάσουν τους χρόνους στεγνώματος, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας, της υγρασίας, του μεγέθους των σωματιδίων και της χημικής ουσίας που χρησιμοποιείται. Το ακροφύσιο Victory 3 σε 1,σάς επιτρέπει να επιλέξετε από τρεις διαφορετικές λειτουργίες ψεκασμού που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε έτσι και το χρόνο στεγνώματος.

Η Victory Innovations δεν διαθέτει προϊόντα χημικών. Διαθέτουμε μόνο συσκευές που έχουν τη δυνατότητα να ψεκάζουν πολλούς διαφορετικούς τύπους χημικών.

Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες στην ετικέτα όσο αφορά στον εξοπλισμό ατομικής προστασίας που απαιτείται για τη συγκεκριμένη χημική ουσία που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε. Ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή χημικών για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή.

Η μέγιστη απόσταση ψεκασμού είναι έως 1,5 μέτρο αλλά συνιστούμε ως το βέλτιστο εύρος για πλήρη κάλυψη της επιφάνειας τα 50-75 εκατοστά ανάλογα με την λειτουργία ψεκασμού του ακροφυσίου. Διατίθεται και ένα σύστημα επέκτασης ψεκαστήρα αυξάνοντας έτσι την εμβέλεια.

Βέβαια, κάθε συσκευή ψεκασμού συνοδεύεται από μπαταρία λιθίου 16,8 Volt (VP20) που διαρκεί έως και 4 ώρες και τον αντίστοιχο φορτιστή.

Επιπλέον μπαταρίες λιθίου 16,8 Volt (VP20B) είναι διαθέσιμες με διάρκεια 8 ωρών.

Οι συσκευές διαθέτουν εγγύηση 2 ετών.

Η Victory Innovations θα επιδιορθώσει ή θα αντικαταστήσει, χωρίς χρέωση, τυχόν προβλήματα λόγω ελαττωματικών υλικών ή κατασκευής, για 2 έτη από την ημερομηνία αγοράς. Αυτή η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβη της συσκευής λόγω φθοράς χρόνου ή κακής χρήσης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κάλυψη της εγγύησης και πληροφορίες για την επισκευή που καλύπτει, στείλτε μας email στη διεύθυνση [email protected]

Η εγγύηση δεν ισχύει για τυχόν ζημιές για τις οποίες έχουν γίνει προσπάθειες επισκευής από τρίτους.

1. Μετά από κάθε χρήση πριν από την αποθήκευση ή πριν από την εναλλαγή χημικών ουσιών, ψεκάστε νερό μέσω του μηχανήματος για 20 δευτερόλεπτα για να ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματα χημικών ουσιών που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί.

2.Μην μεταφέρετε και μην τοποθετείτε χημικά προϊόντα στο δοχείο ενόσω είναι συνδεδεμένο με τον ψεκαστήρα. Εάν υπάρχει ανάγκη αποθήκευσης υγρού στο δοχείο, συνιστάται η αγορά πώματος και η σφράγιση του δοχείου κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση της συσκευής. Σε περίπτωση που δεν αδειάσετε το δοχείο, υπάρχει κίνδυνος διαρροής υγρού στη θήκη και ζημιάς στην ηλεκτρική πλακέτα της μονάδας ή της μπαταρίας.

3. Υπάρχει πιθανότητα απόφραξης του ακροφυσίου εάν το μηχάνημα δεν ξεπλένεται τακτικά. Σε αυτή την περίπτωση, αφαιρέστε το ακροφύσιο, βυθίστε το σε ζεστό σαπουνόνερο για 10 λεπτά και στη συνέχεια, φυσήξτε το ακροφύσιο με πεπιεσμένο αέρα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεo για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των συσκευών.

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα και τις απαιτήσεις του ETL (Edison Testing Lab), του CSA (Canadian Standards Association), του FCC (Federal Communication Commission), του CE (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), του RoHS (Περιορισμός επικίνδυνων ουσιών) , και το NOM (Επίσημα πρότυπα του Μεξικού).

Ρύθμιση ακροφύσιου

 • Αφαιρέστε την μπαταρία από τη μονάδα.
 • Εισάγετε το κλειδί του ακροφύσιου στο μπροστινό άκρο της μονάδας.
 • Περιστρέψτε το κλειδί έως ότου ευθυγραμμιστούν οι γλωττίδες στο ακροφύσιο και οι εγκοπές στο κλειδί.
 • Όταν οι εγκοπές του κλειδιού και οι γλωττίδες των ακροφύσιου ευθυγραμμιστούν, το κλειδί θα εισαχθεί εντελώς στο μπροστινό άκρο - περιστρέψτε το κλειδί δεξιόστροφα για την προσαρμογή σε διαφορετική λειτουργία ψεκασμού. Το ακροφύσιο για τα μεγαλύτερα σωματίδια έχει μια χαραγή, περιστρέψτε δεξιόστροφα έως ότου ακούσετε ένα κλικ για να ψεκάσετε μεσαίου μεγέθους σωματίδια και περιστρέψτε δεξιόστροφα ξανά έως ότου κάνει ξανά κλικ για να ψεκάσετε μικρότερου μεγέθους σωματίδια.
 • Αφαιρέστε το κλειδί όταν ολοκληρώσετε την ρύθμιση.

Αφαίρεση ακροφυσίου

 • Αφαιρέστε την μπαταρία από τη μονάδα.
 • Τοποθετήστε το κλειδί του ακροφυσίου στο μπροστινό μέρος της μονάδας.
 • Περιστρέψτε το κλειδί έως ότου οι γλωττίδες στο ακροφύσιο ευθυγραμμιστούν με τις εγκοπές στο κλειδί.
 • Όταν οι γλωττίδες και οι εγκοπές είναι ευθυγραμμισμένες, το κλειδί θα εισαχθεί εντελώς στο μπροστινό άκρο.
 • Για να το αφαιρέσετε, περιστρέψτε το κλειδί προς την αριστερή κατεύθυνση έως ότου το ακροφύσιο χαλαρώσει (περιστροφή κατά ¼).
 • Αφαιρέστε το κλειδί όταν ολοκληρωθεί.

Τοποθέτηση ακροφύσιου

 • Αφαιρέστε την μπαταρία από τη μονάδα.
 • Τοποθετήστε το ακροφύσιο στο κλειδί, ευθυγραμμίζοντας τις γλωττίδες στο ακροφύσιο και τις εγκοπές στο κλειδί.
 • Τοποθετήστε το κλειδί με ακροφύσιο στο μπροστινό άκρο της μονάδας.
 • Σπρώξτε και περιστρέψτε το κλειδί κατά 1/4 αριστερόστροφα. Όταν ακουστεί ένα κλικ, το ακροφύσιο είναι στη θέση του.
 • Αφαιρέστε το κλειδί όταν ολοκληρωθεί.
TOP
error: Η επιλογή κειμένου δεν επιτρέπεται.